Ședința ordinară a Consiliului local din luna iulie – Video

Ieri, 27 iulie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului local Tecuci. Au fost prezenți 16 consilieri din totalul de 18, lipsind consilierul ALDE Constantin Pârvu și consilierul UNPR Traian Bălănică, care și-a depus demisia din CL. Pe ordinea de zi au fost 26 de proiecte, care au fost aprobate de aleșii locali.
Astfel, au fost prelungite contractele de gestiunea transportului public local, s-a stabilit cota chiriei locuințelor pentru tineri cu vârstă de peste 35 ani, cei 26 de tineri conform repartizării vor beneficia în curând de locuințele ANL.
Un alt proiect a vizat constituirea comisiei solicitărilor de locuințe, actualmente comisia fiind formată din consilierii: Dănuț Pintilie (președinte), Vasile Diaconu, Liviu Butunoi, Samir Oancă și Mihai Martin plus 2 persoane care vor fi selectate din partea aparatului de specialitate al Primarului.
Proiectul de desființare a imobilului din str. Republicii, nr. 23, fosta plăcintărie, viza mutarea instalațiilor electrice în vederea demolării clădirii de către proprietarul Boșoteanu.
S-a dat acordul și pentru  închirierea pajiștilor aflate în proprietatea UAT Muncipiul Tecuci, chiar dacă suntem trecuți de jumătatea anului.
Au fost multe intervenții, discuții pe lângă subiecte ori simple afirmații, dar acestea le puteți urmări în înregistrarea video.
Conținutul proiectelor de hotărâre nu se cunoaște întrucât, la fel ca în mandatul precedent, proiectele continuă să fie un secret, nefiind publicate.
Ședința  s-a derulat de la orele 16 la 18.30, dar camera poate înregistra doar 130 minute.