Tecucean rănit în coliziunea a trei maşini

5556e-accident Un eveniment rutier soluţionat iniţial ca tamponare între trei autovehicule s-a transformat în accident, după ce conducătorul unuia dintre autoturisme a ajuns la spital. Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vrancea, accidentul a avut loc luni, pe E 85, în afara comunei Urecheşti.

Oamenii legii spun că un şofer de 34 de ani, din Focşani, a intrat în coliziune cu o maşină care circulă în faţa sa, fiind apoi proiectat în cel de-al treilea autoturism. La spital a ajuns şoferul unuia dintre autoturismele care circulau regulamentar.

„La data de 6 martie a.c., ora 9.25, pe DN 2 în afara comunei Urecheşti, un bărbat de 34 ani, din municipiul Focşani, în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de alt autoturism care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta, apoi a fost proiectat în alt autoturism care circula în acelaşi sens. Evenimentul a fost soluţionat iniţial că tamponare, întrucât nicio persoană nu a suferit vătămări corporale. La ora 13.30 un bărbat de 45 ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, conducătorul unuia dintre autoturisme care circulau regulamentar, s-a prezentat la Spitalul din Tecuci cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier, fiind rănit uşor. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader.

Sursa: ziare.com