Înscrieri la Şcoala Postliceală F.E.G „Education”

Asistent medical Şcoala Postliceală F.E.G „Education” Tecuci, acreditată de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, prin OMENCS nr. 5620/25.10.2016, face înscrieri pentru absolvenţii de liceu, cu sau fără diplomă de bacalaureat, absolvenţii de facultate, indiferent de vârstă.

Înscrierile se fac în perioada 25 mai 2017 -11 septembrie 2017 (absolvenţii din promoţiile vechi se pot înscrie înainte de afişarea rezultatelor finale ale examenului de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2017).

Specializările pentru care se fac înscrieri sunt: Asistent medical generalist, durata de studii 3 ani, număr de 30 locuri şi Asistent medical de farmacie, durata de studii 3 ani, 30 de locuri.

Avantaje: diplomă recunoscută în tară şi în celelalte ţări ale UE; locuri cu şi fără taxă; taxa de şcolarizare se poate plăti în 4 rate şi nu se modifică pe parcursul anului şcolar; se acordă burse de merit, de studii şi burse sociale constând în reduceri la taxa de şcolarizare.

Pentru relaţii şi înscrieri sunteţi aşteptaţi la secretariatul Şcoli Postliceale F.E.G „Education” Tecuci din strada Costache Racovită, nr. 24 B (în incinta şcolii nr. 5 „Elena Doamna”), telefon/fax 0236.820.180; site: tecuci.postliceala.ro .