Prietenia – un dar preţios

prietenia un dar pretios 4 Mesagerii lui Moş Crăciun, de la Grădiniţa Nr. 15 Tecuci, coordonaţi de dir. prof. Petică Rodica, prof. Ivan Alina, prof. Dascălu Mihaela, prof. Cocoiag Oana și prof. Iancu Felicia au mers în vizită la Grădiniţa Buciumeni, derulând activitatea de voluntariat „Felicitare pentru prietenul meu”, din cadrul proiectului educaţional „Prietenia – un dar preţios”.

De la  cei mai mici până la cei mai mari, copiii au fost răsfăţaţi cu daruri aduse de Moş Crăciun, reprezentat de preşcolarii Grădiniţei Nr. 15 Tecuci, susţinuţi de părinţii voluntari, care au contribuit la procurarea dulciurilor, hăinuţelor, jucăriilor.

prietenia un dar pretios2 Drept mulţumire, copiii de la Grădiniţa Buciumeni, ne-au întâmpinat în mod tradiţional cu datini şi obiceiuri specifice zonei, precum Capra, Steaua, dansuri populare, Sorcova, sub îndrumarea dir. prof. Melinte Alina, prof. Furnică Marciana şi prof. Rotaru Florentina şi le-au oferit câte o felicitare de Crăciun.

Mulţumirea şi încântarea s-au citit pe chipurile tuturor şi ne-am luat rămas bun, cu promisiunea unor noi întâlniri în activităţile următoare, la fel de încărcate emoţional.

 

Autori:

Prof. Ivan Alina și Prof. Dascălu Mihaela