O erată cu cântec

Calendar

 Cetăţenii municipiului Tecuci care priveau cu teamă cum PSD şi ALDE ne fură până şi zilele din calendar, pot răsufla liniştiţi. A fost aprobată erata la raportul anual al managerului Burlacu.

Raport Viorel Burlacu Tecuci În primă instanţă raportul anual al managerului Muzeului de istorie „Teodor Cincu” conţinea doar 31 de zile şi era firesc ca tecucenii să considere că ni se fură până şi zilele din calendar, după ce am rămas fără bani.

Probabil că lucrurile ar fi rămas aşa dacă opinia publică nu s-ar fi scandalizat atrăgând atenţia că lipsesc câteva zile din raportul anual al managerului, şi anume vreo 334 zile.

Pe de altă parte există varianta ca managerul, într-un acces de sinceritate, să fi întocmit raportul anual pe zilele efectiv lucrate de domnia sa în muzeu, respectiv 31 zile, în restul de 334 frecând menta pe banii contribuabililor.

Erata a necesitat aprobarea primului cetăţean al municipiului, care de altfel este şi ultimul om din Tecuci, depinde din ce perspectivă priveşti lucrurile.

Erata Muzeu Tecuci