De Valentine’s Day tot mai mulţi adepţi părăsesc fan-clubul Hurdubae

Valentine's Day Tecuci Primit cu aplauze de către funcţionarii primăriei, la început de mandat, primarul Tecuciului îşi pierde fanii într-un ritm ameţitor.

Deşi a fost ales pentru promisiunea că fiecare poate face ce vrea în primărie, după doar câteva luni s-a răzgândit. Potrivit noilor reguli, pot face ceea ce doresc doar noii angajaţi, cei vechi au de îndurat. Această opresiune a vechilor angajaţi vine în condiţiile în care ei sunt singurii care ştiu ce au de făcut la locul de muncă, angajaţii noi încă orbecăiesc prin hăţişul administraţiei locale.

Funcţionarii care au protestat în biroul directorului economic din primărie, faţă de slabele calificative primite, au fost mutaţi disciplinar. La Registrul Agricol. Cât de fericiţi sunt de această manevră, nici n-am cuvinte să vă spun.

După nici doi ani, primarul ales de PSD demonstrează încă o dată că lucrul de care se teme cel mai mult este informarea tecucenilor despre dezastrul plătit din bani publici. Acest dezastru administrativ care aruncă banii pe prostii în loc să repare o stradă şi care aşteaptă ca CJ-ul să ne mai aloce nişte bani pentru plombări. Asta în condiţiile în care străzile municipiului au nevoie de asfaltări, nu de plombări.

Culmea este că cei care au rămas în fan-club Hurdubae nici măcar nu sunt tecuceni. Au fost aduşi în primărie de prin Galaţi, Matca, Vaslui, Bârlad, sau Focşani.