Şapte victime în coliziunea a două autoutilitare la Munteni

21c12-ambulanta Astăzi, 15 februarie, în jurul orei 2.15, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.E. 581, soldat cu rănirea a 7 persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit că un bărbat de 28 ani a condus o autoutilitară înmatriculată în Republica Moldova, din direcția Tecuci către Bârlad, iar în localitatea Munteni, din cauză că nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile carosabilului acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcției și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o altă autoutilitară condusă regulamentar de un bărbat de 63 ani, din județul Vaslui.

În urma impactului a rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum și a pasagerilor aflați în cele două autoutilitare, o femeie de 63 ani, din județul Vaslui, respectiv două femei și doi bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 53 ani, din Republica Moldova.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.