Administraţia subestimează inteligenţa tecucenilor

Calendar Seria documentelor antedatate prin care Primăria Tecuci şi instituţiile subordonate continuă să îi „informeze” pe contribuabili a devenit penibilă.

Informările sunt postate pe site-ul primăriei după câteva zile de la data emiterii lor pentru avertizarea populaţiei. Apoi sunt antedatate ca şi cum ar fi fost publicate cu câteva zile în urmă. În acest mod administraţia îi discreditează pe cei care speră să obţină în timp real informaţiile care îi interesează.

După avertizarea meteo pentru intervalul 13-15 februarie, publicată pe 15 februarie, în decurs de doar o săptămână site-ul administraţiei o comite din nou. Astăzi a fost afişat rezultatul selecţiei dosarelor pentru concursul organizat de Primărie. A fost publicat astăzi cu data de ieri, în anunţ fiind menţionat:

Anunt Primarie Tecuci

De la data reală a publicării, până la termenul limită de depunere a contestaţiei, candidatul a avut la dispoziţie aproximativ două ore, în loc de 24 ore, aşa cum specifică informarea.

Nici Casa de cultură nu se lasă mai prejos. O manifestare care are loc astăzi a fost anunţată aseară, 19 februarie, în jurul orei 19.30, şi postată pe pagina instituţiei cu data de 15 februarie.

Cum să fie prezenţi tecucenii la evenimente dacă află în ceasul al doisprezecelea despre acestea? Cât de proşti îi consideră pe cititori cei doi administratori, unul de pagină celălalt de site al unei instituţii altădată onorabilă?