Unii pot face investiţii, ai noştri nu sunt interesaţi

Strand Tecuci Focsani Joi, 29 martie 2018, a avut loc deschiderea oficială a Bazinului Olimpic de Înot din Focșani. Investiția realizată include un bazin de competiție în suprafață de 832 de metri pătrați, cu o adâncime de 2,3 metri, un bazin de antrenament de 312 metri pătrați, cu o adâncime variabilă între 1,2 și 1,6 metri, dar și o tribună cu 400 de locuri.

„Dezvoltarea sportului în Focșani este una din prioritățile administrației locale și odată cu inaugurarea acestui bazin, posibilitățile cetățenilor de a practica acest sport atât de plăcut au crescut. Tot la Focşani, în curând vor fi demarate procedurile de finanțare pentru construcția noului Spitalului Județean dar și posibilitatea de a renova unul din cele două stadioane ale orașului”, cităm dintr-un site de Vrancea.

Strand Focsani Aceste servicii medicale de calitate și posibilitatea de a practica sport de performanță sunt investiții care au fost promise atât de C.C. Hurdubae cât şi de Daniel Butunoi în campaniile electorale.

Au fost susţinute întotdeauna, însă, doar scriptic. Ai noştri aleşi au uitat cu desăvârşire care sunt investiţiile primordiale pentru tecuceni, omiţând cu bună ştiinţă serviciile medicale şi starea dezastruoasă a sistemului sanitar din Tecuci, precum şi atragerea sportivilor și posibilitatea de a practica sport de performanță pe un teren ori într-un bazin de înot.

Strand Tecuci (6) În planul de investiţii al Municipiului Tecuci nu regăsim vreun indiciu că s-ar dori în 2018 finalizarea construcţiei bazinului de înot, reabilitarea Spitalului, înfiinţarea unui Centru de primiri urgenţe, modernizarea stadionului şi alte investiţii mult trâmbiţate de actuala conducere.

În schimb, PSD Tecuci a găsit de cuviinţă aprobarea unui plan cultural de peste 11 miliarde lei în condiţiile în care infrastructura tecuceană este jalnică.