Să fie bal la Tecuci! De 2,5 miliarde lei!

Tv Galaţi Brăila  a prezentat un spot publicitar de 30 de secunde anunţând următoarele:

„Evenimentul lunii în nordul judeţului Galaţi se întâmplă pe data de 22 aprilie. Artişti naţionali şi locali vin într-un spectacol maraton dedicat tecucenilor: Liviu Teodorescu, Guess Who, Lidia Buble, trupa Got X, toţi în prezentarea binecunoscutului Răzvan Simion. Orele de distracţie pentru tecuceni se încheie cu un spectaculos foc de artificii”.

Aşadar, anul acesta Zilele Municipiului Tecuci au fost transformate în Ziua Municipiului Tecuci, data de 22 aprilie fiind dedicată manifestărilor artistice iar în 23 aprilie, de Sf. Gheorghe, cetăţenii oraşului sunt invitaţi la slujba religioasă.

Anul trecut a fost alocată suma de 356.200 lei pentru tot planul cultural pe 2017 iar acum, pentru o singură zi, Primăria cheltuie din visteria bugetului suma de 242.000 lei, adică vreo 2,5 miliarde.

Serviciile artistice sunt 120.000 lei; servicii de mediatizare – gen Tv Galaţi Brăila – de 10.000 lei; materiale promoţionale – gen afişe, de 14.000 lei; masă festivă de 6.000 lei; premiere cupluri cu 89.000 lei iar 3.000 lei sunt alocaţi unui fotograf ce face poze acestor cupluri.

În condiţiile în care nimic nu mişcă în urbea noastră, infrastructura mult promisă din Tecuci fiind uitată de C.C. Hurdubae şi acoliţi, să dăm start spectacolului, zic!

Să răsune muzica în tot Tecuciul: peste gropile din asfalt, peste km de drumuri jalnice, ecourile să fie auzite la spitalele jalnice, la stadionul  municipal, la ştrand, în grădiniţele unde cade tavanul şi la toţi cei cu toaleta în curte care plătesc taxe şi impozite majorate!