Tecucenii au ajuns în pragul disperării

Noaptea trecută, la zece minute după miezul nopţii, am primit un mesaj dureros de la o tecuceancă adusă în pragul disperării de deciziile actualei administraţii.

„Bună seara! Vă scriu căci nu știu ce naiba să fac (scuze!) dar sunt fff supărată! Nu pot copiii să adoarmă.

Nu se poate așa ceva cu muzica asta care se aude până la case în Cartierul Nou. Domnul primar de ce acceptă așa ceva? Mda, mă întreb și eu.

Ne-a disperat muzica lor, atât ziua cât și noaptea. O muzică de <<nebuni>>, că altfel nu am cum să mă exprim. Ore la care copiii trebuie să doarmă, la prânz și seara, nu se poate din cauza muzicii. Oraș de rahat!

Un spectacol frumos, cu muzică frumoasă, asculți cu drag. De trei zile numai muzica lor, de  răsună până în casele oamenilorˮ, a scris Rodica C. din Tecuci.

Decizia de a organiza un festival de muzică tehno şi hip-hop la Tecuci aparţine administraţiei PSD. Cât de încântaţi sunt tecucenii de această decizie puteţi să constataţi doar vorbind cu cei care au avut de înfruntat sistemul de sonorizare al acestui festival.

 

6 thoughts on “Tecucenii au ajuns în pragul disperării

  1. În noaptea de sâmbătă spre duminica ,,bubuiala” a ținut până la 4 dimineața.
    Se spune că în cele două zile organizatorii au dat circa 7000 de bilete, la 10 lei bucata. Este interesant de aflat daca banii au intrat in contul Casei de Cutură Tecuci, așa cum ar fi normal, dacă avem în vedere că din bugetul acestei instituții a fost alocată o sumă colosală pentru acest eveniment.

    1. Cu părere de rău vă spun ca nu aveti datele corecte privind situația intrărilor.

  2. Eu sunt din Tecuci! Sunt student in Cluj-Napoca, orasul care gazduieste in fiecare an mai multe festivaluri de muzica electronica si tehno printre care se poate enumera si “Untold Festival”. Acest festival are loc undeva aproape de centrul orasului si din cate m-am informat pana la momentul actual nimeni nu a facut vreo plangere legata de nivelul de zgomot avand in vedere ca se desfasoara in aer liber. In plus zona este de obicei destul de linistita in restul anului si sunt destul de multe blocuri ce inconjoara aria de desfasurare a festivalului. In Tecuci ca intotdeauna trebuie sa fie astfel de situatii si tot felul de plangeri din partea generatiei 35+ legat de orice fie bun sau rau. Astept sa vad plangeri si in perioada “Balciului tecucean” ca nu s-au pus destule manele la “Ciocanul ala mare” sau vreo una din “Caracatite”. Sunt scarbit de predominanta inculturii, pe plan artistic in special, din zona moldovei mele!

  3. Banii intră în buzunarul afroditului Andrei Petica mana dreaptă a primarului din rândul tinerilor tecuceni. Cu alte cuvinte o mare spălare de bani

  4. De dat cu parerea sunteti absolut toti buni. Niciodata nu veti fi in stare sa acceptati ca sunt si tineri in orasul asta, si din 365 de zile pe an, 2 zile ne sunt dedicate cu muzica care chiar ne place si noua. Sariti cu gura pentru 2 ZILE, la naiba. Poate si copiii care voiau sa doarma ma urla pe mine toata dupa-amiaza in cap si nu ma pot odihni, so…what? Ma apuc sa postez pe facebook ?! Sa ma plang ca e orasul de cacat?
    Cand vom pleca toti, peste tot, si nu o sa aiba cine sa cotizeze la pensiile voastre, sa nu va intrebati de ce. Ne vom duce undeva unde ne sunt suportate “iesirile” pentru 0,75% din timpul unui AN !

  5. Eu am 40 de ani, si sincer sa fiu, m-am bucurat enorm de mult ca s-a organizat asa de bine acest festival de muzica si tot la fel de mult m-am distrat in aceste doua zile. Bravo si felicitari celor ce va ganditi si la noi, partea mai tanara. Nu ma intereseaza parerile de cica contra (cu influente de partid) a unora cu ura in suflet. Doua zile nu a murit nimeni…….in rest e mort orasul. Daca n-au gustat acest gen de muzica sau daca n-au fost prezenti acolo pentru ca fac parte dintr-o categorie de oameni batrani, ii rugam sa mearga la Fuego cand vine el si canta. Festivalul a avut un succes mare.
    Sambata dansa langa mine, o pereche, care cred si sigur erau “open mind”, cu varsta de 55 de ani (cred), in jur de ora 1 noaptea. Deci se poate si la cei mai batrani, depinde doar de gandire.
    Duminica m-am speriat cat de multi au fost.
    Nu ma intereseaza politica sau cine a luat banutii…….ci modul cum m-am simtit acolo….superrr

Comments are closed.