Un primar de grădiniţă

Marţi, 12 iunie, Grădiniţa P.P. „Prichindelˮ din Tecuci a desfăşurat o acţiune mai puţin obişnuită la nivelul municipiului nostru.

 C.C. Hurdubae, alături de Costel Ursulică, secretarul PSD Tecuci – comentator înrăit pe reţelele de socializare, împreună cu city managerul şi viceprimarul municipiului Tecuci, au scos copilaşii din grădiniţă pentru o inaugurare cu fast.  

„Aceștia au avut bucuria de a inaugura o mică construcție dar foarte importantă pentru siguranța și securitatea copiilor din unitate – scara exterioară pentru incendiuˮ, a scris o educatoare pe pagina grădiniţei.

 O oră mai târziu C.C. Hurdubae scria pe pagina sa: „Sunt voci, în diverse medii de comunicare, ce ne contestă munca, eforturile, viziunea. Dreptul la opinie este un drept câștigat în societatea românească dar, la fel, este și dreptul la informareˮ.

Păstrând dreptul la informare, fără a altera eforturile şi munca depuse de administraţia locală pentru construirea unei scări de incendiu, nu ne rămâne decât să ne îndoim de viziunea primarului care a scos copilaşii afară pentru a inaugura o scară de incendiu.

 Dezaprobăm modul în care copiii tecucenilor sunt implicaţi de organizaţia PSD Tecuci pentru a repara imaginea primarului în exerciţiu.

În acest timp străzile municipiului au devenit un pericol pentru toţi participanţii la trafic. Dar pentru inaugurarea cu pâine şi sare a unei străzi, proaspăt asfaltate, mai avem de aşteptat.

 

 

 

Sursa foto: facebook