Accident grav la Barcea

Luni, 18 iunie, în jurul orei 18.50, un bărbat de 61 ani din comuna Barcea a condus autoturismul pe D.J.252 din localitate și, în dreptul unui imobil, a surprins și accidentat un bărbat de 37 ani, ce se afla pe partea carosabilă.

După producerea accidentului conducătorul auto a abandonat autoturismul și a părăsit locul faptei, victima fiind transportată la spital unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale

Polițiștii l-au depistat ulterior, pe raza comunei Barcea, pe bărbatul aflat la volanul autoturismului și l-au testat alcoolscop, rezultatul fiind 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la rândul său, la spital, pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea concentrației de alcool în sânge.

S-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Persoana în cauză a fost reţinută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.