Curtea spitalului rămâne fără copaci. Cei aflaţi la putere au dat ordin de tăiere

Astăzi, 19 iunie, la Spitalul municipal „Anton Cincu” Tecuci au început defrişările. Fără pic de milă, fără autorizaţii de la Garda de Mediu. La ordinul şi sub supravegherea consilierului personal al primarului, Constantin Grosu, se taie copacii din curtea Spitalului.

 Spitalul tecucean duce lipsă de multe, printre acestea numărându-se şi disconfortul creat de căldură pe perioada estivală. Aceşti copaci plantaţi cu aproape o sută de ani în urmă de fondatorii instituţiei ţineau cât de cât umbră saloanelor iar aerul emanat în preajma arborilor era benefic sănătăţii.

Actuala administraţie locală a găsit de cuviinţă să rupă orice legătură cu mediul înconjurător. Conform unor surse, aceşti copaci doborâţi la pământ în curtea instituţiei medicale sunt promişi de către C-tin Grosu unor persoane care au participat în capitală la mitingul PSD contra statului paralel.

Se fură ca-n codru, se taie ca-n codru, nu mai răspunde nimeni de nelegiuirile săvârşite cu bună ştiinţă de actuala conducere în acest târg.