Fiica unui membru PSD vrea postul de consilier superior la Asistenţa Socială

Ieri, într-un colţişor al site-ului  Asistenţei Sociale Tecuci a apărut un anunţ privitor la „Rezultatul selecţiei dosarelor pentru ocuparea funţiei publice de consilier gr. I, Comp. contabilitate, resurse umane, achiziţii din cadrul Direcţiei Asistenţa Socială Tecuci”.

Acest concurs, care are loc în data de 2 iulie, ora 10, nu a fost publicat pe site-ul Primăriei, aşa cum ar fi trebui să fie, la vedere, ci doar pe site-ul propriu care apare neactualizat de multă vreme şi cu multe „categorii în construcţie”.

Singurul candidat care a depus dosar de înscriere la concurs este Joghiu Nicoleta Dorina, fostă Huzum, fiica unui membru PSD din Tecuci.

Cel mai probabil, nefiind afişat niciunde concursul, candidata actuală, Joghiu Nicoleta Dorina, a fost singura persoană înştiinţată din timp de acest post.

Din surse, aflăm că tatăl candidatei, Toni Huzum, s-ar fi lăudat că şi-a aranjat copiii datorită partidului aflat la putere, fiul fiind profesor de sport la o şcoală iar fiica viitor consilier la Asistenţa socială.

Nu are rost să aşteptăm rezultatul probelor de concurs, deoarece suntem convinşi că notele aplicate de comisia formată din Nicoleta Ţăpoi, director economic Primăria Tecuci, Cristina Antohe, şef birou taxe şi impozite la aceeaşi primărie şi Sandu Haralambie Gheorghiţă, vor fi satisfăcătoare.