Şcoala Gimnazială „Dimitrie Sturdza” implicată în proiectul „Let’s Do It, Romania!”

Proiectul Ziua Naţională de Curăţenie 2018, organizat de asociaţia „Let’s Do It, Romania!” a mobilizat și elevii Școlii Gimnaziale „Dimitrie Sturdza” din Tecuci, care au ridicat deşeurile depozitate necorespunzător, din zona stadionului și Parcului Carol.

 Elevii, coordonați de către profesorii diriginți Ghica Claudia (clasa a VII-a A), Prangate Ecaterina (clasa a VIII-a A), Cusiac Daniela (clasa a VII-a B), Ardeleanu Cornelia (clasa a VII-a C), Iacomi Mariana (clasa a V-a B), Tudorici Livia (clasa a V-a A) și Dascălu Elena (clasa a VIII-a C), au strâns din zonele repartizate, 30 de saci mari de gunoi.

Programul a fost sprijinit și de Primăria Municipiului Tecuci, care a asigurat sacii menajeri și a preluat deșeurile colectate.

 Mulțumim elevilor voluntari pentru implicare, părinților pentru acordul dat și, nu în ultimul rând, dir. prof. Gabor Raluca, pentru susținerea tuturor acțiunilor pe care ni le propunem!

Acțiunea din cadrul acestui proiect a fost un act de responsabilitate faţă de mediul înconjurător, faţă de generaţiile viitoare şi, totodată, un exemplu de urmat prin implicarea activă a elevilor noștri în proiectele de voluntariat care susţin protejarea mediului.

 

Coordonator Proiect,

Prof. Dascălu Elena