În atenţia celor care intenţionează să plece la drum lung

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, 28 septembrie, la ora 7, nu erau semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Până la data de 4 noiembrie 2018, pe sensul Bucureşti – Constanţa al Autostrăzii A2, se execută lucrări de reparaţii la sistemul rutier între kilometrii 68 + 700 metri – 75 + 900 metri, circulaţia fiind restricţionată pe sensul către litoral, între localităţile Lehliu-Gară şi Drajna, judeţul Călăraşi.

Traficul se desfăşoară doar pe calea 2 (Constanţa – Bucureşti), în ambele sensuri, pe câte o bandă de circulaţie.

Până la data de 7 octombrie 2018, pe DN 28, între localităţile Albiţa şi Răducăneni, judeţul Vaslui, pe tronsonul kilometric 132 + 400 metri – 138 + 350 metri, au loc lucrări de frezare şi asfaltare.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir, alternativ, prin indicaţiile semnalizărilor rutiere montate temporar la faţa locului.

Se menţin în continuare cu circulaţia oprită, din cauza afectării suprafeţei carosabile ca urmare a inundaţiilor din această vară, următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

– DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, judeţul Argeş;

– DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna;

– DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, judeţul Suceava;

– DN 2L, în localitatea Soveja, judeţul Vrancea.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este de asemenea oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.