Pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, consilierii locali trebuie să voteze două proiecte cu cântec

Consiliul local este nevoit să voteze astăzi două proiecte care nu au fost aprobate în şedinţa anterioară. Este vorba despre vânzarea a două terenuri pentru construirea de magazine alimentare, unul fiind situat vizavi de secţia de Pompieri, în vecinătatea staţiei auto de la Şcoala Dimitrie Sturdza, iar altul pe str. Mircea Eliade în cartierul Tineretului, strada care dă direct în râul Bârlad.

La primul teren vizat pentru vânzare, o nouă construcție ar însemna să îngreuneze şi mai mult circulaţia în zona Policlinicii, care este deja aglomerată.

Pe de altă parte strada Mircea Eliade nu dispune de nici o utilitate, sau infrastructură. Locuitorii acestui cartier au fost lăsaţi de izbelişte de toate administraţiile locale, fiind nevoiţi să se descurce cum pot. La acest al doilea proiect nici măcar nu s-a specificat cine este persoana doritoare de a-şi deschide un punct alimentar.

În şedinţa Consiliului local de la sfârşitul lunii septembrie consilierii nu au fost de acord cu înstrăinarea acestor terenuri, iar acum, pentru a avea aviz favorabil, aceste două proiecte ar trebui să fie votate de două treimi dintre consilierii locali.

 

Please follow and like us: