Tecucenii au liber la distracţie doar când vrea PSD

Vreme de câţiva ani perioada verii a devenit şi mai însorită prin manifestările organizate de Casa de cultură în Parcul „Regina Elisabeta” din Tecuci.

„Summer Estival”, aşa cum se numea festivalul de joc, muzică şi voie bună, a fost anulat de administraţia locală începând cu anul 2016.

Pe scena amplasată în Parcul „Regina Elisabeta” au urcat formaţii şi interpreţi reprezentând aproape toate genurile muzicale, de la rock la muzică de fanfară.

Timp de câţiva ani tecucenii nu au simţit nevoia să asocieze aceste manifestări cu vreun partid politic. Veneau în parc să se recreeze, să cânte şi să danseze, ca un drept de libertate câştigat în urmă cu aproape trei decenii.

 Acest drept le-a fost luat tecucenilor în anul 2016, atunci când administraţia PSD a pus capăt manifestărilor de veselie din Parcul aflat pe Bulevardul Victoriei.

Iată, însă, că ieri, 14 octombrie, Organizația de Femei din PSD Tecuci, sub coordonarea Lilianei Cambanache – director la Pieţe Prest Tec, a permis tecucenilor să se distreze timp de câteva ore. Pe scena din Parc au evoluat tinerii interpreţi ai Casei de cultură din Tecuci.

În acest mod, a devenit evident faptul că tecucenii pot să se distreze. Însă numai atunci când le dă voie PSD Tecuci.