Au trecut 45 de zile. Strada Mare aşa cum am întâlnit-o astăzi – Galerie foto

Luni, 3 septembrie 2018, au fost demarate lucrările de reabilitare pe strada Ştefan cel Mare, cunoscută şi ca Strada Mare din Tecuci.

Pentru a linişti comercianţii care îşi desfăşoară activitatea pe această stradă, primarul Tecuciului le-a promis că lucrarea va fi finalizată în 45 de zile. Optimism exagerat am spune noi, pentru a nu folosi sintagma promisiuni mincinoase.

 Astăzi, 18 octombrie, se împlinesc exact 45 de zile de când au început lucrările. Ne aşteptam, asemeni comercianţilor de pe această stradă, ca lucrarea să fie aproape gata la ora prânzului. Două-trei finisaje care cereau o ultimă intervenţie ar mai fi putut întârzia echipa executantului până la sfârşitul programului.

Ceea ce am găsit pe Strada Mare puteţi observa în fotografiile prin care am imortalizat sfârşitul lucrărilor după 45 de zile.

Chiar şi după ce strada va fi reabilitată, problemele comercianţilor nu vor înceta, iar primarul a gândit o soluţie, fiindcă, mai nou, se pricepe şi la marketing.

„Acei comercianţi de pe Strada Mare vor trebui să facă doar un singur lucru: să gândească o altă linie de marketing, să aranjeze firmele şi atunci va fi foarte bine pentru ei”, a spus C.C. Hurdubae în şedinţa Consiliului local.

Doamne ajută!