Conflict între un taximetrist şi client soldat cu avarierea autoturismului

 

La data de 8 noiembrie 2018, ora 23:30, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o persoană, despre faptul că in parcarea aferentă blocului Cămin 1, de pe strada Siderurgiştilor  are  loc un conflict între mai multe persoane.

În timp operativ, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați s-au deplasat la locul evenimentului sesizat unde au identificat participanții, și prin măsuri specifice au izolat altercația, înlăturând riscul de escaladare.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în data de 8 noiembrie, în jurul orei 23, operatorul unui auto taxi a intrat în conflict cu pasagerul pe care-l transporta la adresa de destinație, pe fondul contravalorii cursei ce trebuia plătită de pasager. Declanșându-se conflictul, fiecare parte a solicitat sprijin de la cunoscuți, în scurt timp degenerând într-o încăierare. La intervenția polițiștilor, grupul format din şase bărbați s-a dispersat, iar conflictul a fost izolat.

Ca urmare a altercației între respectivele persoane a rezultat rănirea ușoară a uneia dintre acestea cât și distrugerea parbrizului autoturismului taxi.

În cauză, s-a format dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii liniștii publice și distrugere. În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea adevărului.

 

Please follow and like us: