Conferință și lansări de carte la Biblioteca municipală

 

Mâine, 15 noiembrie, ora 13, la Biblioteca „Ștefan Peticăˮ Tecuci are loc o conferință susținută de prof. dr. Mircea Platon.

Această conferință este denumită „De la Marele Război la Marea Unireˮ. În cadrul acestei acțiuni culturale vor fi și lansări de carte: „Elitele și conștiința naționalăˮ și „Geografia și conștiința națională: Calistrat Hogaș și cărările neumblate ale naționalismului românescˮ, autor Mircea Platon.

 Mircea Platon este redactor-șef la „Convorbiri literareˮ (Iași), Doctor în Istorie (2012), The Ohio State University at Columbus, Ohio, SUA. A publicat peste 200 de eseuri, comentarii politice și recenzii în toate marile ziare și reviste culturale din ţară.

A publicat studii de istorie în Russian History (Brill), Du Bois Review: Social Science Research on Race (Cambridge University Press), Fascism. Journal of Comparative Fascist Studies (Brill), French History (Oxford University Press), History of Political Economy (Duke University Press), Intellectual History Review (Routledge).

Mircea Platon deține o multitudine de premii literare și distincții universitare.

Publicul prezent la această conferinţă este invitat la un dialog cu distinsul oaspete.

 

One thought on “Conferință și lansări de carte la Biblioteca municipală”

  1. Legat de asta-daca ,sa presupunem,esti invitat la o lansare de tipul asta si nu stii cat stai o ora,doua…ce faci cu parcarea?Iesi in mijlocul lansarii sa mai platesti sau cum faci?Nu era mai logic sa iei bon cand ajungi si sa platesti la final contravaloarea timpului stat?

Comments are closed.