De Sf. Andrei a fost furat un autoturism dintr-o curte. Făptașii, de negăsit

 

Familia Postolache din sat Frunzeasca, comuna Munteni, a rămas în dimineața zilei de 30 noiembrie fără mașina personală.

În jurul orei 4, pe o înregistrare video din localitate, se vede cum doi indivizi circulă pe lângă o bicicletă, apoi, la câteva minute lasă bicicleta la poarta familiei Postolache și ies cu mașina acesteia, care era parcată în curte.

O vecină a sesizat că au lătrat insistent câinii la acea oră, însă, de teamă, nu a ieșit să vadă ce se întâmplă.

După câteva minute, o cunoștință de-a familiei Postolache a văzut mașina rulând pe centura ocolitoare de la capătul cartierului Tecuciul Nou, virând probabil către Tișița.

Poliția rurală și municipală Tecuci, aflată la locul faptei, în cercetări, se pare că cunoaște pe cei doi suspecți, nefiind la prima abatere, însă cei doi, localnici din comuna Brăhășești, nu sunt de găsit. Și nici nu dețin permis de conducere.

Autoturismul furat, cu numărul de înmatriculare GL 17 PVM, este un Vw Golf alb variant, 1.9 diesel, cu geamuri fumurii și are trapă deasupra. La momentul furtului, toate actele autovehiculului erau în interiorul acesteia, precum și cheia de contact.

Conform spuselor proprietarului auto, unul din făptași se numește Mihalcea Laurențiu. Ei sunt cunoscuți sub poreclele de Taraban și Carici.

Persoanele care au ocazia să îi întâlnească pe cei doi făptași sau autoturismul sunt rugate să informeze apelând numărul de urgență 112.