Două autoturisme au ajuns în şanţ din cauza poleiului

 

Luni, 10 decembrie, pe D.J. 251, Valea Mărului – Cudalbi, s-au produs două accidente rutiere, ambele cauzate de neadaptarea vitezei la condițiile de drum, acesta fiind acoperit cu polei.

Primul accident s-a produs în jurul orei 8.50, când o femeie de 48 ani, din comuna Cudalbi, aflată la volanul autoturismului, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Atât aceasta, cât și o pasageră, în vârstă de 47 ani, aflată pe scaunul din dreapta față, au suferit vătămări corporale, fiind transportate la spital.

În același timp, la câteva sute de metri distanță, un alt conducător auto, în vârstă de 28 ani, din comuna Cudalbi, circulând cu viteză necorespunzătoare condițiilor de drum, a pierdut controlul direcției, răsturnându-se, de asemenea, cu autoturismul în afara părții carosabile. În urma incidentului a rezultat rănirea unui bărbat de 71 ani, aflat în mașină, acesta fiind condus la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.