Urările primarului adresate contribuabililor într-un ziar care nu apare în urbea noastră

 

A mai rămas un an şi cinci luni din actualul mandat, timp suficient pentru ca locuitorii judeţelor limitrofe, precum şi cei din judeţul Galaţi să fie convinşi că municipiul Tecuci are un primar model.

Nu se cunoaşte motivul pentru care actualul primar insistă să convingă cetăţenii cu drept de vot care n-au nici o legătură cu Tecuciul despre faptul că la noi totul este roz şi miroase a zambile.

În data de 5 decembrie Primăria Tecuci a achiziţionat servicii de publicitate într-un cotidian care nu este distribuit în municipiul nostru. Pentru suma de 800 lei, fără TVA, cotidianul, care apare şi în ediţie tipărită doar la Galaţi, va avea inserate în paginile sale două felicitări din partea primarului.

Cele două felicitări au probabil rostul de a mai îndulci creşterea impozitelor cu 1,3% pentru imobile, precum şi apariţia noilor taxe. Rămâne de văzut dacă două felicitări, care nici măcar nu ajung la contribuabilii tecuceni, vor fi de ajuns pentru a-i convinge pentru a plăti noi biruri.

După toate aceste apariţii, în presa care există dincolo de hotarele municipiului Tecuci, doar locuitorii care l-au ales mai rămân de convins că au un primar model. Iar acest lucru se poate face doar prin onorarea promisiunilor făcute în campania electorală.