Legea junglei în parcările de reşedinţă din Tecuci

 

Prin Hotărârea nr. 274 din 27 decembrie 2017 a Consiliului local Tecuci a fost stabilit Regulamentul de organizare şi funcţionare a sistemului de parcare din municipiul Tecuci.

Regulamentul de atribuire şi folosire a locurilor de parcare în parcările de reşedinţă, la art. 8, stipulează:

 Art. 8

(1) Abonamentele de reşedinţă dau dreptul folosirii locului de parcare zilnic în intervalul orar 16 – 7.

„Cum e posibil ca să plătesc un loc de parcare și să beneficiez de parcarea mașinii  între orele 16 și 7?”, ne întreabă o cititoare.

„Eu dacă ies cu mașina în oraș trebuie să-mi parchez mașina în stradă când vin înapoi și să aștept să vină ora de parcare.

La blocurile T1 și S1 pe Gheorghe Petraşcu sunt toți proprietari, printre care mă număr și eu. E locul meu, îl plătesc, vreau să beneficiez de parcare la orice oră”, mai scrie în mesajul primit.

Aşadar, din cele 24 de ore zilnice, timp de 15 ore în parcările de reşedinţă din Tecuci este în vigoare Regulamentul de atribuire şi folosire a locurilor de parcare în parcările de reşedinţă. În celelalte 9 ore se instaurează legea junglei.

 

One thought on “Legea junglei în parcările de reşedinţă din Tecuci

  1. O mare aiureala ,oameni care locuiesc de peste 50 de ani la resedinta ,au loc de parcare si este ocupat de alte persoane de la blocurile din jur si nu le poti spune nimic ! Sunt persoane care se ocupa cu vanzari de masini clandestin ,aduc masini ,le parcheaza pana le vand .Sunt spatii la blocuri pentru parcare dar ,sunt ocopate cu gradini de diferite persoane .Fiecare bloc ,sa aiba locurile de parcare rezervate ,platesc taxa la primarie . In campanie ,candidatii au promis ca rezolva cu locurile ocupate abuziv si nu au facut nimic ! Nu cred ca se rezolva deoarece toti au nevoie de voturi si nu supara pe nimeni .

Comments are closed.