Tineretul Național Liberal Galați a obţinut cel mai important premiu la Gala „Mircea Ionescu Quintus”

 

Tineretul Național Liberal a organizat sâmbătă, 23 martie 2019, la Centrul Internaţional de Conferințe „Casino” din Sinaia, Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu Quintus”, eveniment ce a avut ca scop recunoașterea și promovarea activității tinerilor liberali din întreaga țară. Cu acest prilej, au fost premiaţi membrii și filialele Tineretului Național Liberal care s-au remarcat prin activitatea desfășurată şi nu numai.

Filiala TNL Galați a fost recompensată cu cea mai importantă distincție, „Cea mai activă filială” pentru acțiunile desfășurate pe parcursul anului 2018. Astfel, printr-o muncă asiduă, prin coeziune și determinare, TNL Galați a reuşit să întreprindă acțiuni și proiecte vizând atât familiarizarea tinerilor cu doctrinele politice, mediul de business și dezvoltarea personală cât şi acţiuni ce au avut caracter social, bine justificate și fundamentate.

Cu 46 de acţiuni de întrajutorare a celor aflaţi în situaţii vulnerabile, cu 20 workshopuri şi dezbateri organizate la care au participat sute de tineri, cu peste 10 participări la evenimente locale şi naţionale şi cu 19 apariţii în presa scrisă şi în televiziune, TNL Galaţi a fost pe departe cea mai activă organizaţie de tineret din ţară a Partidului Naţional Liberal în anul 2018.

Invitat să primească premiul în numele tinerilor liberali gălăţeni, preşedintele TNL Galaţi, Pîrvu Sorin Adrian, (care este şi consilier local în comuna Munteni) a declarat recunoscător: „În numele tuturor tinerilor liberali gălățeni, vă mulțumesc pentru premiul acordat și pentru faptul că activitatea noastră este apreciată în cadrul marii familii TNL România.

Dorința mea, ca președinte al filialei TNL Galați, a fost să continui, cel puțin la acelaşi nivel, munca predecesorului meu, actualul președinte al PNL Galați, senatorul George Stângă.

Însă aici nu e vorba despre mine, ci despre ei. Despre echipa care a făcut acest premiu posibil. O echipă devotată și motivată în faţa căreia mă înclin. E premiul vostru, dragi camarazi!”

„Din momentul constituirii noilor structuri ale TNL Galaţi, tinerii liberali gălăţeni au depus eforturi, ca, prin intermediul cunoştinţelor dobândite în mediul academic şi al experienţei acumulate în plan politic şi profesional, să promoveze valorile celui mai mare partid de pe dreapta eşicherului politic românesc şi să îşi aducă aportul la schimbarea de care are nevoie societatea şi clasa politică românească.

Schimbare pe care numai noi, tinerii, implicându-ne, ghidându-ne după principii solide şi păstrându-ne demnitatea şi onoarea, o putem aduce”, a declarat şi preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal, filiala Galaţi şi vicepreşedintele Regiunii Sud-Est a TNL România, Şerban Alexandru, prezent la eveniment.

                                                                                 

Biroul de presă al TNL Galaţi