Unora le place bârfa

 

Noi nu ştim dacă următoarea informaţie este bârfă sau mesaj populist, Primăria Tecuci are un expert care vă poate spune cu exactitate acest lucru.

Biroul urmăriri încasări executare silită persoane juridice din cadrul Primăriei Tecuci a emis luni, 1 aprilie 2019, mai multe acte administrative pentru o serie de societăţi din municipiul Tecuci. În capul listei se află Pieţe Prest Tec SRL Tecuci.

Cum a ajuns societatea Pieţe Prest Tec, care se află sub umbrela Consiliului local Tecuci, să fie executată silit de Primărie nu vă putem spune.

Faptul că această societate este somată public ne îndreptăţeşte să considerăm că relaţiile dintre cele conduceri, a Primăriei şi a Pieţei, nu sunt tocmai cordiale.

 

 

One thought on “Unora le place bârfa

  1. Adica Primaria se executa pe ea. Urmeaza ca Primaria sa execute silit si CUP -ul ca doar este tot societatea infiintata de Primarie. In ce situatia penibilo dramatica s-a ajuns la Tecuci. Daca pana acum au fost jupuiti tecucenii de bani pentru salariile imense din Primarie acum Primaria se executa silit pe ea. S-a ajuns ca in situatia in care o haita de lupi nemaivand de unde sa-si procure hrana au inceput sa se sfasie intre ei.

Comments are closed.