Primăria Tecuci evacuează chiriașii din locuințe

 

Chiriașii locuințelor sociale sunt, de regulă, persoanele nevoiașe, care au venituri mici ori beneficiază de venit minim garantat, care nu dețin o altă locuință sau terenuri în proprietate. Dacă au și copii în întreținere, punctajul pentru repartizarea acestor locuințe este mai mare.

Costurile lunare la aceste locuințe sunt mai mici comparativ cu prețurile închirierii unei locuințe în oraș.

Administrația locală, în lipsa spațiilor locative, și probabil prin acumularea de datorii a chiriașilor, a decis să înceapă evacuarea locatarilor de la locuințele sociale.

Astfel, doar ieri, pe portalul Judecătoriei  Tecuci apar trei dosare depuse de Primărie pentru evacuarea chiriașelor: Ramona Ispas, Lidia Vlad și Ortansa Găitan.

Nu se știe ce datorii au acumulat chiriașele de a fost nevoită Primăria Tecuci să înceapă procedura evacuării acestora din locuințe. Poate se consideră că a venit căldura și pot dormi în stradă. Acesta pare a fi modelul de protecție socială și asistență acordat de edilul urbei.

 

One thought on “Primăria Tecuci evacuează chiriașii din locuințe”

  1. Bun, si ceilalti cum platesc ? Toti au venituri mici, si daca unii achita, mi se pare corect sa plateasca toti..altfel…

Comments are closed.