Tânăr evadat căutat de poliţie

 

Polițiștii gălățeni caută un tânăr de 19 ani, din municipiul Galați, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și care, în cursul zilei de astăzi, a evadat din sediul poliției.

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 3.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Galați a surprins în flagrant un tânăr care sustrăgea bunuri dintr-un autoturism aflat într-o parcare din cartierul Micro 20.

La vederea polițiștilor acesta a fugit și, fiind urmărit, a fost prins în cartierul Micro 17, încătușat și condus la sediul poliției.

 Cu ocazia cercetărilor, s-a constatat că tânărul, de 19 ani, din municipiul Galați, ar mai fi comis, în aceeași noapte, trei furturi din autoturisme și un furt din anexa unei locuințe.

La scurt timp, după ce pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta a evadat din sediul poliției, fiind căutat, în prezent, de polițiști.

Semnalmente: înălțime – 1,65 m, constituție atletică, păr șaten deschis, tuns scurt.

La momentul evadării era îmbrăcat cu un hanorac de culoare grena, blugi albaștri, iar în picioare purta pantofi sport închiși la culoare.  

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea bărbatului, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.