Dacă în ziua alegerilor va ploua, aşa vor arăta străzile din Tecuci – Galerie foto

 

Strada Matei Basarab din Tecuci este un dezastru. Nu că ar fi înconjurată de altele mai presus, dar ceea ce atrage atenția este o imensă surpare care trenează din octombrie sau noiembrie anul trecut.

La imortalizarea nenumăratelor gropi din carosabil pe strada Matei Basarab, un șofer a oprit, ținând să precizeze: „Am ocolit această semnalizare de foarte multe ori, fiind în drumul meu. De anul trecut este înconjurată și semnalizată pentru ca noi să o ocolim, dar nu se face nimic pentru remedierea ei. Peste drum de această prăpastie locuiește consilierul primarului Constantin, alt Constantin, dar Grosu. La ce ești consilier personal al primarilor de șapte ani când nu ești capabil să repari groapa din fața casei tale, precum şi sutele de pe această stradă?!ˮ

Într-adevăr strada și trotuarele sunt impracticabile. Dar ceea ce era astăzi pe străzile adiacente, pe str. Florilor, Constituției și G-ral Ion Gh. Istate, nu se poate descrie în cuvinte. Pe aceste străzi se poate circula doar cu cizme de cauciuc.

Şi Tecuciul merită mai mult!