Salutare prieteni!

 

Abia am aterizat de la judeţ şi vreau să vă spun că nu mă mai duc niciodată, cel puţin nu până repară şoseaua, să pot circula şi eu cum trebuie. Nu ştiu cum vă descurcaţi voi dar de aici până acolo şi de acolo înapoi am nimerit din groapă în groapă. 

Şoselele din judeţ sunt vraişte, trebuie să mă credeţi pe cuvânt fiindcă sunt nevoit să bat drumurile de două ori pe săptămână. Nu e ca la noi, la Tecuci, unde poţi să tragi o linie dintr-un capăt în celălalt al oraşului. Asta ca să nu mai vorbesc şi de celălalte străzi, proaspăt finisate, unde poţi face drifturi până rămâi pe jante.

Am citit despre unii care se plâng că străzile pe care circulă sunt pline de gropi. Hai să fim serioşi, frate! Cine-i pune să circule pe acele străzi când în centru străzile sunt impecabile?

Sunt ore în care aceste străzi ireproşabile sunt pustii. În schimb vin critici de neînţeles despre administraţia noastră.

 Domnilor şi domnişoarelor, mai ales, administraţia locală v-a făcut şosele idilice pe care să vă spargeţi în figuri. Faptul că vă place să vă plimbaţi pe străzi lăturalnice pentru a vă simţi ca la ţară nu e vina noastră.

Veniţi în centru, veniţi mai la lumină, că şi-aşa pe străzile acelea nici lumină n-aveţi. Şi atunci veţi putea vedea întreaga măreţie a administraţiei din Tecuci.

 

Un simpatizant PSD

 

Foto: Strada Plugului, Tecuci, 12 aprilie 2019