Duo „Armonisˮ – Recital de muzică românească la Ateneul tecucean

 

Fundația Pelin vă invită la un concert deosebit susținut de Duo-ul „Armonisˮ, care are componente pe violonista Raluca Dobre și pianista Ioana Stănescu.

Evenimentul are loc sâmbătă, 20 aprilie, ora 19, la sala Ateneu din Tecuci.

Programul cuprinde lucrări pentru vioară și pian din creația compozitorilor români: George Enescu, Felicia Donceanu, Mircea Chiriac și Paul Costantinescu.

Duo-ul „Armonisˮ s-a născut din sensibilitatea artistică și interesul celor două interprete pentru abordarea vastului repertoriu cameral dedicat duo-ului vioară-pian. Ansamblul cameral este format din lector universitar doctor Raluca Dobre (vioară) și lector universitar doctor Ioana Stănescu (pian).

 Ambele interprete sunt absolvente ale Universităţii de Arte „George Enescu” din Iaşi, și, în prezent, cadre didactice în cadrul aceleași instituții. Activitatea lor artistică și pedagogică, desfășurată pe parcursul a mai bine de 10, respectiv 15 ani, se remarcă prin devotament, profesionalism și dragoste față de această profesie deosebită.

Acesta este și motivul pentru care cele două artiste au pornit pe dificilul drum interpretativ, un drum presărat cu multe momente intense, neașteptate și de satisfacții profesionale, însumat de un număr mare de recitaluri camerale susținute în diferite locaţii din ţară şi străinătate.

Pentru a rezerva locuri la evenimentul cultural apelați numărul de telefon al Fundaţiei Pelin, 0722.404.369.