Trei doamne în conflict de interese

 

Funcţionarii Primăriei Tecuci sunt supuşi iar evaluării. Nu toţi, doar anumiţi funcţionari, aleşi de Hurdubae după principiul „Cine nu e cu noi, e împotriva noastră”. Prin „noi” se subînţelege Hurdubae şi gaşca lui.

Această poveste este despre trei funcţionare dintre care două trebuie să o evalueze pe a treia. Despre aceste funcţionare vă putem spune doar că sunt nişte doamne, orice interpretare răutăcioasă a rândurilor de faţă este nulă şi neavenită.

Funcţionara evaluată se află în şucăr cu celelalte două, iar acest lucru conduce la un conflict de interese în faţa căruia Hurdubae închide, cu sadism, ochii.

Despre prima evaluatoare se spune că are o relaţie dincolo de limitele unei bune creştine cu însuşi primarul în exerciţiu. Despre cea de-a doua evaluatoare se spune că este soţia bărbatului cu care cea evaluată a avut, la rândul ei, o relaţie dincolo de limitele unei bune creştine.

Dat fiindcă nimeni nu poate confirma cu dovezi, dincolo de orice îndoială, aceste zvonuri, vă putem spune doar că vorbim despre trei doamne.

Dacă, însă, aceste zvonuri ar fi reale înseamnă că vom asista la o execuţie, nicidecum la o evaluare.