Un nou trofeu obţinut de interpreta Alesia Munteanu

 

Festivalul – concurs Internațional vocal „Mărul de Aur” s-a desfășurat în perioada 20 – 21 aprilie la Galați și a ajuns la cea de-a IX-a ediție.

 Organizator al evenimentului este Asociaţia Obştească „InaNina Music Star”, director și producător Ina Bobeică, cu rolul de a promova și integra în societate toți copiii, inclusiv cei cu dizabilități.

Festivalul are drept scop promovarea muzicii uşoare de certă valoare artistică, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasărilor în elita muzicii uşoare naţionale şi internaţionale precum și descoperirea şi încurajarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii.

 Evenimentul, desfășurat la Sala Sportului „Dunărea” Galați, a reunit nenumărate voci de copii și tineri, din România și alte țări vecine, clasarea făcându-se pe categorii de vârstă.

Solista Alesia Munteanu a participat la acest festival în 21 aprilie, interpretând muzică pop și a reușit să obțină trofeul și de această dată.

 Reamintim că Alesia Munteanu este elevă a Școlii de canto Soul Music Art – filiala Tecuci, coordonată de profesor Dragoș Gheorghiu. Tot în 21 aprilie, Alesia a fost premiată și cu Premiul I, categoria de vârstă 13 – 16 ani, la Festivalul „Floare de Aprilˮ desfășurat la Tecuci.

Felicitări Alesiei, profesorilor şi părinților!