Devine tot mai greu să fii pieton în Tecuci – Foto

 

Discuţia despre Strada Mare a ajuns în punctul în care cei mai mulţi consideră că arată mai bine decât înainte, lucru cu care suntem de acord. Dar putea să arate şi mai bine, cu mai puţini bani.

Maşinile nu au ce căuta pe trotuar, trebuiau construite alveole pentru parcare. Acum se mai adaugă coşuri de gunoi şi bănci. Unde? În linie cu jardinierele.

Coboară omul din maşină şi dă să se strecoare pentru a ajunge la magazin. Astfel încearcă să treacă pe lângă stâlp, pe lângă jardinieră, pe lângă bancă sau coşul de gunoi.

Lăsăm discuţia aici şi ne mutăm pe Bulevard. Nimeni nu ştie câţi bani a înghiţit Bulevardul Victoriei, dar şi aici au dat chix.

 Să fii pieton nu este întotdeauna un lucru încântător. Pentru asta a fost inventat trotuarul. Trotuarul este acea parte a străzii rezervată exclusiv pietonilor.

Pe Bulevard, în loc să construiască alveole pentru parcare, administraţia a decis că maşinile pot să urce pe trotuare. Pietonii sunt obligaţi să se strecoare printre maşini şi gard.

Nouă nu ne rămâne decât să aflăm pentru ce au mai fost construite trotuare dacă acestea nu pot fi folosite corespunzător de pietoni.

 

 

One thought on “Devine tot mai greu să fii pieton în Tecuci – Foto

  1. Pe bulevard trebuia sa se des drumul la cele doua sensuri de mers iar intre copaci sa se faca parcaje.S-a opus si primarul s-a executat Popovici de la Night&Day si uite asa s-a ajuns la prostia ca o banda sta asfaltata nefolosita si masinile stau cocotate pe trotuar.

Comments are closed.