Galaţi: Un judeţ sub teroare fiindcă PSD vrea să facă miting

 

Sâmbătă, 11 mai, PSD intenţionează să organizeze un miting electoral în municipiul Galaţi. Toţi primarii PSD din judeţ exercită la această oră presiuni uriaşe asupra angajaţilor, asistaţilor sociali şi asupra patronilor care au nevoie de licenţe de la primării.

„Exact ca pe vremea lui Ceauşescu: mitingul PSD de la Galaţi se face cu oameni constrânşi să vină să-i scandeze numele groparului Dan Nica.

Din păcate, judeţul Galaţi se vindecă foarte greu de comunism. M-au sunat foarte mulţi oameni azi care mi-au relatat nereguli şi încălcări ale legii în organizarea mitingului PSD de sâmbătă, 11 mai:

– Transportul de persoane din tot judeţul Galaţi va fi paralizat. Absolut toate autocarele sunt antamate de PSD (legal şi ilegal). Transportatorilor care au încercat să se opună iniţial li s-a transmis că nu vor mai primi licenţe.

– Toţi cei care primesc ajutoare sociale în judeţul Galaţi au fost informaţi de primari că, dacă nu merg la miting, se vor opri aceste prestaţii financiare. Oamenii trebuie să ştie că sunt 9.243 de persoane care primesc venit minim garantat (VMG) la noi în judeţ, dar şi foarte mulţi alţii care depind de altfel de ajutoare (încălzire, şomaj).

– Toţi angajaţii primăriilor PSD-iste din judeţ vor trebui să se prezinte şi ei la mitingul lui Nica, altfel riscă să fie concediaţi.

Dacă gălăţenii cinstiţi şi liberi nu vor merge la vot pe 26 mai, toţi cei enumeraţi mai sus vor decide soarta acestui judeţ şi a ţării”, a scris, ieri, un deputat PMP din Galaţi.

Conform altor surse, primarii PSD trebuie să trimită câte 500 de persoane, în cazul municipiilor, şi câte 100 de persoane, în cazul primarilor de comună. Oamenii sunt ameninţaţi, şantajaţi sau mituiţi, cu bani publici, pentru a participa la acest miting.

Este păcat că prin absenţa la vot, pe motiv că eu-nu-am-cu-cine-să-votez, s-a ajuns în situaţia în care un grup de interese, cu apucături mafiote, profită de banii tuturor şi recurge la ameninţări şi şantaj pentru a-şi satisface orgoliul propriu.

 

6 thoughts on “Galaţi: Un judeţ sub teroare fiindcă PSD vrea să facă miting

  1. La pechea senatorul Marin Nicolae promite bătrânilor mașina la Arsenie boca dacă merg la miting

  2. Foarte corect, asa se va întâmpla, cunosc un angajat al unei primarii PSD-iste și a fost obligat sa vina sâmbăta la mitting, ” dacă nu vor fi consecințe. „

  3. Eu aș zice ca ei și aș face că mine…. las’ să mă trimită la miting, dar la vot… le-o dau în freză. Nu au ce să-mi facă. Rasa mamii lor, ăștia trebuie bătuți cu propriile arme.

  4. Este trist…dar aceste persoane care sunt constranse acum , daca nu s-ar prezenta , ar face o mare schimbare si ar da o lectie dureroasa dar necesara celor din PSD. Parerea mea e ca ar trebui sa fim mai uniti ca oricand , iar daca nu suntem sa devenim….acum , pana nu e prea tarziu.

  5. Cetățenii corecți din acest oraș trebuie să voteze împotriva PSD. Suntem manipulați și folosiți exact că în Evul Mediu întunecat. Trebuie să oprim împreună aceasta negura urâtă care ne intoxica cu minciuni și corupție . Sa urmam exemplul orașelor din Vestul țării și să ne facem singuri viața mai bună.

  6. Foarte adevărat. În comuna Vânători aceeași poveste, vine mașina și te ia.. te aduce acasă..
    Trist, foarte trist că am ajuns să fim conduși de mafioți de rang înalt, de analfabeți și de unii pentru care părerea populației nu contează..!

Comments are closed.