Mascaradă pusă la cale de PSD Tecuci. Cum este promovată imaginea Tecuciului de Hurdubae și Butunoi

 

După ce cu o seară în urmă, Hurdubae se plângea pe internet că a fost ținta grupului anti-PSD din Galați, fiind fugărit la mitingul lui Dragnea, astăzi tocmai el a găsit de cuviință să mânjească momentul opoziției. Dar știm că răzbunarea este arma unora.

 La plecarea peneliștilor către centru, pe cealaltă parte a căii pietonale au apărut vreo zece romi binecunoscuți din oraș, însoțiți de minori, scandând continuu „Hoțiiˮ, arătându-și fundul, strigând acel cuvânt car începe cu litera M.

Cine erau cei care urlau? Bontea și neamurile lui, scandalagii ai urbei. Poliția locală a trecut cu mașina unității și i-a privit, mașina Jandarmeriei a trecut pe stradă și i-a lăsat să se manifeste până au ajuns la Turist, neintervenind. Oare pe cine trebuie să apere acești oameni ai legii, în slujba cui sunt și pe cine reprezintă?!

 La ieșirea din Piața agroindustrială a grupului PNL, Iulian Mircea, mare director de Primărie, Florin Tîrziman angajat de Hurdubae la Primărie și Constantin Vârlănuță uns director adjunct la CUP, spionau ce se întâmplă în jur, traversând strada la vederea mijloacelor de filmat.

Unul dintre martori la eveniment, care a cerut celor care țipau să înceteze, ne-a mărturisit că în timp ce liderii PNL erau în Piață, cei trei pesediști sus-amintiți, l-au luat la întrebări, manifestându-și furia deoarece a intervenit în afacerea lor. Mai mult, au afirmat că ordinul venise de sus, cei implicați fiind mituiți cu câteva sute de lei pentru a face mascaradă pe tot parcursul traseului organizat de PNL.

 Reamintim faptul că fratele lui Bontea, Jănel, acum decedat, a fost plătit de nenumărate ori de Daniel Butunoi să facă scandal pe timpul fostei administrații. De ce? Pentru că așa vrea un senator și un primar să arate Tecuciul, să-l mânjească ori de câte ori se poate, să fie vedete negative de fiecare dată când au ocazia.

Cum poți manipula niște copii să huiduie adulți, când și voi aveți copii, politicienilor? Așa de mare vă este disperarea de aveți astfel de comportament?

Rușine PSD Tecuci!