Rareş Bogdan a fost la Tecuci – Foto

 

Staff-ul Partidului Național Liberal a vizitat Tecuciul astăzi, înainte de evenimentul din Galați, de lansare  a candidaților la alegerile europarlamentare.

Au fost prezenți: președintele partidului Ludovic Orban – deputat și secretar general al PNL, Robert Sighiartău – inițiator al proiectului pentru mărirea alocațiilor copiilor, vicepreședintele Comisiei pentru bugete a Parlamentului European – Siegfried Mureșan, candidatul nr. 1 al PNL pentru alegerile europarlamentare – Rareș Bogdan.

 Aceştia au fost așteptați la sediul partidului de membri și simpatizanți. În prezența senatorului George Stângă, a deputatului Victor Dobre și a președintelui filialei Tecuci, Lucian Costin, au avut loc discuții și scurte discursuri susținute de oaspeți.

Ludovic Orban era informat despre ceea ce se întâmplă la Tecuci, vorbind despre promisiunile deșarte ale PSD pe plan local, amintind despre spitalul regional, centura ocolitoare, majorarea de aproape patru ori a tarifului la gunoi, precum și despre faptul că actualul primar a depus recurs la procesul câștigat de PNL pentru micșorarea taxei de salubrizare.

S-a mers pe stradă, din centru către Turist, apoi către Piața centrală, pe drum fiecare politician salutând, discutând cu populația, indiferent de culoarea politică.

 Rareș Bogdan a fost preferatul publicului, atât bătrâni cât și tineri dorind să-i arate susținerea pentru alegerea pe care a luat-o, aceea de a candida pentru o funcţie de europarlamentar.

Promisiunile tecucenilor au fost că vor participa la votul din 26 mai iar candidatul a mărturisit că nu va uita nici regiunea Moldova atunci când PNL va  câștiga alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan a fost mulțumit de căldura cu care  a fost primit la Tecuci, singurul regret fiind acela că nu a avut timp suficient să ajungă în Piața industrială și pe Strada Mare.

 

 

One thought on “Rareş Bogdan a fost la Tecuci – Foto”

  1. DA SUNT MAI ÎNCREZĂTOR SI MAI LINIȘTIT CA ATI AJUNS LA TECUCI DEȘI TECUCIUL ESTE ÎMPĂRȚIT ÎN DOUA. ÎNTRE STINGĂ SIDREAPTA.
    MIA FĂCUT CA SI MULT ALȚI CONCETĂȚENI PLĂCEREA SI BUCURIA SA ȘTIU CA PNL E LA TECUCI IN FRUNTE CU INEGALABILUL RAREȘ BOGDAN CAND IL PRIVESC MA BUCUR SA ȘTIU CA E CURAT SI NU SE VINDE NU E CORUPT SI MA ÎNCRED TARE IN EL

    DACĂ AR FI MAI MULȚI POLITICIENI CA ELAM AVEA O TARA MAI PUȚIN CORUPTA SAU CHIAR DELOC OAMENII AR FI MAI LINIȘTIT ȘI MAI ÎNCREZĂTORI PT VIATA. HAI RAREȘ BOGDAN NU TE LASA, IAR ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN SA ZICI ADEVARU CU SE ÎNTÂMPLA ÎN TARA. DUMNEZEU SATI DEA SĂNĂTATE.

Comments are closed.

error: Content is protected !!