Esthetic Center Tecuci te poartă cu un pas mai aproape de perfecțiune

 

„Există o anumită vârstă când femeia trebuie să fie frumoasă ca să fie iubită. Apoi vine vârsta la care femeia trebuie să fie iubită, ca să fie frumoasăˮ.

A fi femeie și a fi frumoasă este mai mult decât o stare de spirit. Orice femeie este frumoasă, dar întotdeauna este loc și de mai bine.

La Tecuci, Rebecca Bentu este cel mai apreciat dermopigmentist acreditat de Ministerul Muncii și Educației, specialist în îndepărtarea tatuajelor și eyebrows designer. De aceea știe cât de important este pentru o femeie să fie frumoasă și toate eforturile sale s-au concentrat în această direcție.

Iubește ceea ce face și adoră să-și vadă clientele fericite. Ce face Rebecca Bentu? Ei bine, pune frumusețea femeilor în evidență cu ajutorul celor mai noi metode de micropigmentare dar corectează și lucrări greșite sau tatuaje.

În ce constă procedura:

„Atunci când vorbim despre micropigmentarea sprâncenelor putem spune că acest serviciu este dedicat celor ce au rămas fără fire de păr din varii motive:  pensat excesiv, sprânceană fără fire sau cu fire subțiri, sprâncene ce refuză să crească ori cauze medicale.

În secolul vitezei, unul din dezideratele doamnelor moderne este acela de a arata bine, în orice împrejurare și la orice oră. Este destul de greu dacă stăm să ne gândim că timpul pe care îl avem la dispoziție pentru ritualurile de înfrumusețare este tot mai scurt. Obligațiile și responsabilitățile devin tot mai numeroase, mai presante, iar ziua parcă s-a scurtat. Pe de o parte societatea contemporană devine tot mai exigență cu aspectul nostru, care trebuie menținut impecabil la orice moment al zilei, iar pe de altă parte, responsabilitățile cresc.

 Așadar, imaginează-ți cum ar fi dacă ai avea eyeliner-ul perfect și discret trasat, buzele conturate și colorate, sprâncenele fără cusur, iar dimineață te-ai trezi fără să ai nevoie de machiaj? Aceste dorințe nu se îndeplinesc doar pe tărâmul imaginației, ci pot deveni realitate prin realizarea unui machiaj semipermanent.

Machiajul semipermanent este aproape o formă de artă, astfel încât succesul nu este asigurat doar de o tehnică de execuție impecabilă. Sunt necesare un simt echilibrat al proporțiilor, un gust impecabil al culorii și al formei adaptate perfect fizionomiei clientei. Mai mult decât atât, este nevoie chiar și de o perspectivă asupra viitorului, pentru că trăsăturile se vor modifică, astfel încât lucrarea va trebui să preîntâmpine aceste mici modificări, nu să vină în contradicție cu ce va fi.

 Înainte de realizarea micropigmentării sprâncenelor, a buzelor și de eyeliner, este obligatorie o consultație în care se aleg culorile, se realizează măsurători atente și un desen ca rezultat al acestor măsurători. Acesta este potrivit cu forma feței clientei. Să nu uităm că această procedură are cerințe igienice deosebite: acele și pigmenții trebuie să fie sterili și de unică folosință, iar instrumentarul și aparatul perfect igienizate. Rezultatul va trebui să fie cât mai natural, fără a agresa ochiul.

După realizarea lucrării, la o lună de zile, se execută faza a doua a micropigmentării, în care se pot realiza corecții, se completează forma și culoarea. Desigur, imaginea femeii moderne este completată de aspectul delicat și luminos al pielii, de proporțiile armonioase ale corpului și de coafura îngrijităˮ.

Rebecca Bentu s-a gândit la toate aceste aspecte și a creat „Esthetic Centerˮ un concept nou în slujba frumuseții feminine unde doamnele și domnișoarele pot găsi soluții la toate problemele legate de aspectul tenului sau a corpului. La Esthetic Center clientele sunt întâmpinate cu căldură și găsesc profesioniști care le ajută să ajungă mai aproape de imaginea pe care și-o doresc. În incinta salonului există și singurul X Body Studio din Tecuci.

Sunteți femei, sunteți frumoase, dar nu ocoliți salonul Esthetic Center dacă vă doriți perfecțiunea!