Reabilitarea Primăriei: Un obiectiv promis dar imposibil de realizat

 

Marţi, 3 iulie 2018, în şedinţa Consiliului local Tecuci, a fost aprobată Hotărârea nr. 130. Consilierii au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul „Creşterea eficienţei energetice a clădirilor publice – Sediul Primăriei Tecuci, judeţul Galaţi”.

Despre această lucrare, primarul Hurdubae a făcut câteva precizări în şedinţa Consiliului local din 24 mai 2018.

„În următoarea perioadă tot ceea ce se desfăşoară (ca) activitate în cadrul Primăriei Tecuci va trebui să-şi găsească o locaţie pentru reabilitare, fiindcă intrăm într-o reabilitare a clădirii Primăria Tecuci. Avem 140 de oameni care (sic!) trebuie să Ie oferim un birou, deci noi acolo dorim să mutăm o parte din angajaţi, în locaţiile pe care le avem în proprietate. Dacă nu e de ajuns vom căuta şi alte soluţii. După a doua decadă a anului 2019 sperăm că Primăria va fi finalizată”, a spus în şedinţă primarul Hurdubae.

Astăzi, 14 mai, lucrările de reabilitare la Primăria Tecuci ar fi trebuit să fie finalizate, dacă ne luăm după promisiunile primarului tecucean.

„Durata de execuţie a lucrărilor de intervenţie: 18 luni”, scria în proiectul aprobat. Aceste 18 luni, adică un an şi jumătate, sunt calculate din momentul începerii lucrărilor care vor debuta cu relocarea celor 140 de funcţionari, sau mai mulţi (nu se mai ştie numărul funcţionarilor care lucrează zilnic în Primărie, după angajările fără număr).

Au trecut zece luni de la aprobarea indicatorilor iar reabilitarea Primăriei pare un obiectiv imposibil de realizat. Nu-i uşor să muţi 140 de funcţionari, sau mai mulţi, cu toată aparatura şi documentele necesare asigurării activităţilor zilnice. Cine îndrăzneşte să le spună funcţionarilor „Gata! De mâine ne mutăm”?

 

2 thoughts on “Reabilitarea Primăriei: Un obiectiv promis dar imposibil de realizat

 1. Cine îndrăzneşte ?
  Eu !😇
  Dacă mă alegeți primar, a doua zi după validare, voi spune: 😱
  „Gata ! De mâine vă mutați.”
  😵😲😆
  ”Acasă la voi.” 🤗

Comments are closed.