Aroganţă fără limite a primarului din Tecuci

 

Ieri am aflat că Festivalul Insula nu va mai avea loc pe Insulă, în Tecuci. Din cauza piedicilor puse de administraţia locală, Festivalul va avea loc pe stadionul din Drăgăneşti. Asta înseamnă că sutele de tineri tecuceni sunt nevoiţi să plece în pribegie pentru a participa la un festival dedicat lor.

O aroganţă mai mare, în prag de alegeri, nici că se putea. Cum să izgoneşti sute de tineri din Tecuci, să-i trimiţi pe drumuri, fiindcă aşa vor muşchii tăi? Tocmai în prag de alegeri. Este ca şi cum ai sfida o întreagă comunitate. Este ca şi cum ai spune „Nu-mi pasă. Tecucenii şi-aşa nu ies la vot, iar pe noi are cine să ne voteze”.

Şi dacă se vor găsi unii care să scrie despre faptul că primarul este vasluian şi tocmai de aceea nu îi poate înţelege pe tinerii noştri? Că îi lipseşte inima de tecucean pentru a fi alături de tecuceni? Că tot ce a făcut până acum a fost împotriva tecucenilor? Nu vom scrie noi despre aceste dureroase adevăruri, dar se va găsi, până la urmă, cineva care să le spună.

Copiii tăi sunt nevoiţi să plece, acum, pe alte meleaguri, pentru că tu nu ai ştiut să ieşi la vot. Pentru că nu contează cine o să iasă. Uite că, acum, mai mult decât oricând, contează! Mâine ai ocazia să îndrepţi această greşeală.

Dacă nu ieşi la vot s-ar putea ca şi Zilele Municipiului Tecuci să le sărbătorim tot pe stadionul din Drăgăneşti. În Tecuci nu mai avem loc de primar şi gaşca lui.