Atenţie la cum vă asiguraţi locuinţele! Spărgătoarea s-a întors la locul faptei

 

Surprinsă în flagrant, încercând să spargă o locuință pentru a doua oară

Ieri, 29 mai, în jurul orei 9, Secția 2 Poliție Galați a primit o sesizare telefonică, cu privire la faptul că, într-un bloc de pe Bulevardul Marea Unire, la ușa unui apartament al cărui proprietar este plecat în străinătate, se află o persoană suspectă care încearcă să pătrundă în locuință.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și, la ușa apartamentului respectiv, au identificat o femeie de 30 de ani asupra căreia au găsit un mănunchi de chei tip yală. De asemenea, polițiștii au constatat că în butucul ușii era  blocată o cheie.

Femeia a fost condusă la sediul poliției și, în urma cercetărilor, a reieșit că, în data de 26 mai a.c., folosind chei potrivite, aceasta ar fi pătruns în același apartament de unde ar fi sustras un telefon mobil, la plecare asigurând ușa. Ulterior ar fi revenit, cu intenția de a intra din nou în locuință, fiind însă surprinsă în flagrant de polițiști.

Persoana în cauză este cercetată acum pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunerea luării unei măsuri preventive.