PSD Tecuci. La plăcinte – Înainte! La război – Înapoi!

 

Dacă Alegerile Europarlamentare ar fi fost câştigate de PSD la Tecuci, până acum am fi avut zeci de distribuiri ale lipitorilor pesediste cu declaraţiile senatorului Butunoi şi ale lui Hurdubae. Este vorba, bineînţeles, de lipitori de afişe şi de bani ai contribuabililor tecuceni. La sânge încă nu au ajuns.

În lipsa unei asumări pentru eşecul Alegerilor Europarlamentare la Tecuci de către PSD, femeia de serviciu din sediul social-democraţilor a hotărât că trebuie să fie mai bărbat decât cei care acum s-au ascuns de o ruşine binemeritată.

„În aceste vremuri de restrişte ne lipsesc bărbaţii. Prin urmare, am hotărât ca să fiu bărbată şi să îmi asum în totalitate eşecul PSD Tecuci la alegeri. Căci cineva trebuie să îşi asume acest eşec. Iar dacă acum nu avem bărbaţi, înseamnă că n-am avut niciodată. Nu poţi fi bărbat doar atunci când câştigi, trebuie să fii şi atunci când pierzi”, a declarat pentru publicaţia noastră femeia de serviciu.  

Salutăm această declaraţie şi ne bucurăm că, în sfârşit, cineva din PSD Tecuci a reuşit să găsească puterea pentru a-şi asuma eşecul!