Festivalul Insula 2019. Pe urmele unui comunicat de presă

 

În aceste zile se află în desfăşurare Festivalul Insula Tecuci 2019

Ne-ar fi plăcut să vă spunem că Festivalul se desfăşoară la Tecuci, că mii de tineri au căutat Tecuciul pe hartă şi că au făcut tot posibilul pentru a ajunge la Festival. Ne-ar fi plăcut să scriem despre boom-ul înregistrat de comercianţi în aceste trei zile de Festival.

Am fi citit zeci, poate chiar sute de postări despre încântarea tinerilor care au vizitat municipiul nostru, lucru care i-ar fi făcut pe investitorii să ciulească urechile.

N-a fost să fie aşa

Astăzi, 1 iunie 2019, un comunicat al Primăriei Tecuci face lumină în acest caz.

 Din comunicat aflăm că în data de 3 aprilie 2019 organizatorul a înregistrat la Primărie trei cereri referitoare la Festivalul Insula. Abia după o lună şi jumătate administraţia Hurdubae a hotărât să ia în considerare aceste cereri şi să convoace o Comisie în data de 17 mai 2019.

Vineri, 31 mai, după alte două săptămâni, administraţia PSD a reuşit, în sfârşit!, să informeze tecucenii despre faptul că au avut nevoie de o lună şi jumătate pentru a aproba o cerere, timp în care organizatorul a găsit altă locaţie.

Priorităţile administraţiei PSD

 În acest timp administraţia a fost mai preocupată de organizarea mitingului lui Dragnea din 11 mai, la Galaţi. Apoi, în 12 mai, administraţia PSD a organizat o contra manifestaţie cu asistaţi sociali. Când să mai aibă timp şi de Festival?

Timp de doi ani, în apariţiile sale televizate, Hurdubae a menţionat de fiecare dată cât de important este Festivalul Insula pentru Tecuci şi tecuceni.

În cel de-al treilea an am văzut că mult mai important a fost scăparea lui Dragnea de puşcărie şi huiduirea tecucenilor de către asistaţii plătiţi din banii lor.

Festivalul Insula din Tecuci se află în desfăşurare. Urmează a doua şi a treia seară

Ne-ar fi plăcut să vă spunem că Festivalul se desfăşoară la Tecuci, că mii de tineri au căutat Tecuciul pe hartă şi că au făcut tot posibilul pentru a ajunge la Festival.

Dar Festivalul se desfăşoară la Drăgăneşti prin bunăvoinţa şi amabilitatea primarului tecucean care a făcut ca mii de tineri să caute şi să găsească Drăgăneştiul pe hartă.

Nouă nu ne rămâne decât să sperăm că toată lumea este mulţumită.

 

 

Please follow and like us:

One thought on “Festivalul Insula 2019. Pe urmele unui comunicat de presă”

  1. Un spectacol foarte bine organizat în trecere în dupa-miaza aceasta vizavi de parcul Ocaua Tecuci Tecuciul Nou județul Galați

Comments are closed.

error: Content is protected !!