Copiii sunt invitați la teatru. „Aventurile lui Pinocchioˮ

 

Caravana Teatru la Cinemaˮ va fi prezentă sâmbătă, 27 iulie, la Tecuci pentru a prezenta spectacolul de teatru pentru copii „Aventurile lui Pinocchioˮ. Evenimentul are loc la sala „Ion Petroviciˮ de la ora 17.

Biletele se pot cumpăra de la Casa de Cultura Tecuci (program 8 – 16), Librăria Pelin (program 8 – 20) sau în ziua spectacolului, de la intrarea în sala de spectacole.

Spectacolul live de teatru interactiv și cu păpuși este recomandat copiilor cu vârsta între 3 și 7 ani.

„Eroul spectacolului nostru vă așteaptă să treceți prin mai multe aventuri.

Chiar de la începutul spectacolului facem cunoștință cu Pinocchio, de când tatăl lui, Gepetto, se hotărăște să nu pună ultima bucată de lemn pe foc și să facă din ea o papușă de lemn care <să cânte și să danseze>, cu care să colinde toată lumea.

În loc să ajungă la școală, Pinocchio ajunge la teatru de păpuși unde îi cunoaște pe Arlechino, Colombina dar și pe marele <Mangiafuocco>. Hotărât să ajungă acasă, se oprește peste noapte într-un han unde este păcălit de Motan și Vulpe. Zâna Albastră și cei trei doctori fac posibil deznodământul cu bine.

Din toate aceste aventuri micii spectatori învață ce e prietenia, respectul, mai ales faptul că nu e bine să minți. Actorii vor da viață personajelor: Pinocchio, Gepetto, Arlechino, Colombina, Mangiafuocco, Motanul, Vulpea, Zâna Albastră și cei trei doctoriˮ anunță actorii Caravanei  „Teatru la Cinemaˮ.