Inspectorii ANAF și ITM pregătesc descinderi de amploare

 

Guvernul declară război total evaziunii fiscale şi muncii „la negru”

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat joi, 25 iulie 2019, că începând din luna august va fi demarată o campanie de control la nivel naţional pe direcţia stopării evaziunii fiscale şi a muncii la negru, scrie stiripesurse.ro.

„Vom anunţa, începând cu luna august, un program prin care cam toate structurile care au atribuţii de control, nu doar cea legată de Fisc, ci şi ITM-uri, vor declanşa o campanie foarte directă pe direcţia evaziunii şi muncii la negru. Sunt deja în constituire echipele respective, se va merge în echipe comune”, a declarat ministrul Finanţelor.

 

2 thoughts on “Inspectorii ANAF și ITM pregătesc descinderi de amploare

  1. La ce controale se fac?!se trece cu vederea mai se cunosc,mai povestesc,seful are deficit de personal ,o tine pe una doua zile,pe alta patru zile fara bani fara nimic mai le chema pe cele din somaj,a apelat si la mine fiind in conc medical sa vin samb si dum,banii pe conc jum din mai mii da pe 10aug ,cand am trimis itm la el m-a luat la rost ca a fost anuntat si cand vine controlul si ca eu am facut plangere,el are relatii,mi-e scarba de cercul asta vicios si plin de pile

Comments are closed.