Music et Dance – Foto

 

Așa s-a intitulat spectacolul prezentat de Casa de cultură, sâmbătă, 10 august 2019, pe scena din parcul „Regina Elisabeta”.

 A fost un reușit spectacol muzical-coregrafic la care și-au dat concursul grupurile folclorice „Altița” și „Doinița Siretului”, pregătite de coregrafa Nicoleta Cucoaneş, dar şi renumita trupă „Zumba”, condusă și îndrumată de talentata Alexandra Poloboc.

Tânărul interpret Mihai Bratoşin, vrânceanul de doar 11 ani, obișnuit cu platourile de filmare și scenele de spectacol, cel care are în palmares calificarea în cea de a VIII-a ediție a concursului Next Star, unde s-a clasat pe un onorant loc III, a revenit cu plăcere la Tecuci.

 Pe scenă au urcat şi Alin Brat, Roberta Chicoș, Giorgiana Munteanu, Daria Şărban, Raluca Alexe, Georgiana Panaitiu, Daria Miron, Anca Calin, Roxana Dănceanu, Daria Negoiță, Ana Andrei, Daria Teodorescu, Mariana Panaitiu, Sara Mihai, Greta Donu, Ana Maria Bulancea, Alexandra Zaharia, Cosmin Dragomir, Alexandra Gavrilă și Miruna Poenescu. Tinerii interpreți sunt pregătiți la Casă de cultură de profesorii Mircea Călianu și Claudiu Vișan.

Coregrafia a fost asigurată de Nicoleta Cucoaneş iar prezentarea a fost făcută de îndrăgitul Mihail Vasilache.

După evoluţie interpreții au primit cadouri oferite de organizatori.

 

Iancu Aizic

 

Music et Dance

24 new photos added to shared album

Sursa foto Galerie: facebook