Tecucean bănuit de înşelăciune identificat de poliţişti

 

În data de 5 iulie 2019, un bărbat de 44 de ani a sesizat Poliţia Panciu cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni.

Bărbatul a relatat poliţiştilor că în ziua de 3 iulie 2019, în jurul orei 11.30, în calitate de angajat al unei firme de curierat, având de înmânat un colet cu deschidere la livrare, s-a întâlnit cu o persoană necunoscută (care se folosise de un nume fictiv). Aceasta a comandat un telefon mobil prin intermediul unui site de vânzări în valoare de 3.500 de lei, dar profitând de neatenţia sa, sub pretextul că respectivul telefon mobil nu funcţionează, a schimbat telefonul în cauză cu un altul asemănător, nefuncţional.

Vineri, 9 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Panciu au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Tecuci, jud. Galaţi, la locuinţa bănuitului, un tânăr de 20 de ani. Cu această ocazie au ridicat mai multe telefoane mobile, o tabletă şi obiecte de îmbrăcăminte.

Tânărul este bănuit că ar fi comercializat ulterior telefonul primit, cu suma de 2.800 lei, unui bărbat din municipiul Focşani. Telefonul a fost recuperat de poliţişti şi restituit deţinătorului legal.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

 

error: Content is protected !!