Doi ciobani au atacat un bărbat crezând că are bani. Victima a ajuns la spital

 

Marţi, 17 septembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Bujor au identificat doi bărbați, de 42 și 33 de ani, bănuiți de săvârșirea unei tentative de tâlhărie.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 16/17 septembrie a.c., aceștia au atacat victima, un bărbat, de 64 de ani care păzea o cultură de viță de vie, în afara localității Vârlezi, și au lovit-o de mai multe ori cu un par, intenționând să-i sustragă bani sau alte valori dintr-o geantă pe care o avea asupra sa, dar negăsind nimic în ea.

În urma loviturilor primite victima agresiunii a fost transportată la spital, medicii stabilind că necesită un număr de 13 – 15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Cei doi bărbați bănuiți de săvârșirea agresiunii au fost depistați de polițiști la o stână aflată în afara comunei Băleni și au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, după care au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut fapta.